Pretraživanje odaberi kategoriju

Mischell, Tommi : Echoes of Love

Echoes of Love
Ubaci u košaricu
Cijena: 9,95 € 74,97 kn sa PDV-om
Dodaj u favorite »

Diskografska kuća Cantus s posebnim zadovoljstvom objavljuje da je zaključila ugovor s američkim izdavačem Queen Records iz Philadelphije o objavljivanju zajedničkih izdanja. Tako je na američkom i hrvatskom tržištu objavljen album pjevačice Tommi Mischell. 
Za album”Tommi Mischell”, Cantus zastupa prava za cijelu Europu. U Sjedinjenim Državama i svijetu album se objavljuje pod etiketom Queen Records, Cantusa i Warnera. 
Album je svojevrsna smotra vrhunskih svjetskih autora i glazbenika koji su se ukupili oko talenta Tommi Mischell. Pripreme su trajale pune tri godine i snimljen je s mnogim poznatim američkim glazbenicima u legendarnom filadelfijskom studiju Sigma Sound. Okosnicu je činila velika američka soul atrakcija “The Average White Band”, koji su za Tommi svirali na svim snimkama na albumu! 
Zanimljivo je da od deset skladbi koliko ih ima na albumu, a koje su po sugestiji nakladnika Warner Chappell pisali skladatelji koji su radili, primjerice, za Freddieja Mercuryja, Tinu Turner, “The B-52”, Zucchera i mnoge druge, za najavni singl albuma izabrana je pjesma “Echos Of Love” autora Dade Topića! To je ujedno video spot s kojim se promovira ovaj album. 

Cantus - Quenn Records, 2001.