Pretraživanje odaberi kategoriju

Karan, Goran: Dalmatinske suze

Dalmatinske suze
Ubaci u košaricu
Cijena: 11,61 € 87,48 kn sa PDV-om
Dodaj u favorite »

Treći album GORANA KARANA zove se "Dalmatinske suze", isto kao skladba koju je Goran izveo na festivalu "Melodije hrvatskog Jadrana Split 2001". Autor glazbe je ZDENKO RUNJIĆ, skladatelj svih Goranovih hitova. Tekst je suradnja Zdenka Runjića i NENE NINČEVIĆA, autora čije se ime često pojavljuje uz Zdenkovo. Zdenko Runjić očito ne mijenja ekipu koja pobjeđuje što je vidljivo i iz činjenice da su glazbeni producenti albuma uz samog Zdenka NIKŠA BRATOŠ i REMI KAZINOTI, dva provjerena znalca domaće glazbene produkcije. 
Album "Dalmatinske suze" svojevrstan je presjek najboljih skladbi (the best of) s prva dva albuma (Kao da te ne volim, 1999. i Vagabundo, 2000.), uz dvije potpuno nove pjesme. Uz već spomenutu, naslovnu, na albumu se nalazi trenutno veliki hit "Partenca (Ay, Ay, Ay)" koji je Goran Karan izveo na Hrvatskom radijskom festivalu "Vodice 2001". 
Koncepcija ovog albuma i termin izdavanja potaknuti su uspjehom Goranovih skladbi van Hrvatske. Tako se ovo izdanje pojavilo i u verziji za strano tržište. 

Uz CD objavljena je i kaseta. 

Cantus - GIS - SKALINADA, 2001. 
988 984 9500 2