Pretraživanje odaberi kategoriju

Novi album

Novi album

 

D.K. objavio odličan debitantski album „Above the Clouds“

 
Danko Krznarić (D.K.) talentirani je izvođač s bogatim glazbenim iskustvom koji se po prvi puta solistički predstavlja široj javnosti. Publika ga zna još kao člana benda Cota G4, ali i po glazbenim suradnjama s brojnim kolegama glazbenicima uključujući Milu Kekina, Majke, Elektrobudu i druge.
 
Njegov prvi solistički album „Above the Clouds“ koji je jedan od najboljih hrvatskih blues albuma ove godine donosi deset pjesama. Glazbu i tekst svih pjesama potpisuje sam Danko, dok mu se kod aranžmana pridružio i Matko Gaće. Album je najavljen singlom „Stay a little while“.
 
 
 
S obzirom na to da je Danko multiinstrumentalist, na albumu je otpjevao sve, odsvirao većinu dionica gitare, basa, klavira, i orgulja, a na bubnjevima ga je pratio Matko Gaće. Kao gostujući glazbenici na albumu se pojavljuju Ante Puharić (gitara), Ivica Premelč (saksofon), Goran Rukavina (kontrabas), Dražen Bogdanović (saksofon) te Boris Novak, Korana Rucner Novak i Vinko Rucner (gudači). Album je snimljen u studiju "Rabbit Hole" u Makarskoj, a tonsko snimanje, miks i glazbenu produkciju potpisuje Matko Gaće. Za mastering je zaslužan Matej Gobec. Likovno oblikovanje albuma potpisuje Siniša Cvahte, a fotografiju Mislav Žabarović.
 
 
 
 
 
Kontakt za medije:
Đurđica Sarjanović
durdica.sarjanovic@hds.hr