Pretraživanje odaberi kategoriju

Novo izdanje Lela Kaplowitz

Novo izdanje Lela Kaplowitz
Foto: Mario Kociper 
 
 
Objavljen album Lele Kaplowitz "To One (Live @ Lisinski)" 
 
 
Autorski projekt Lele Kaplowitz "To One" jedinstveni je glazbeni projekt koji na inovativan način preobražava, njeguje i osnažuje kroz nadahnjujuće iskustvo zvuka. Album "To One" je fuzija soula, popa, jazza i bluesa s primjesama world glazbe i rocka, a sada je njegovo live izdanje dostupno na svim digitalnim servisima u distribuciji Cantusa.
 
Lela Kaplowitz, rođena Siščanka, pjevačica je i skladateljica s međunarodnim iskustvom. Njezine izvedbe su pamtljive, prožete strašću i pozitivnom energijom. Svoj je životni san ostvarila u rujnu 2019. godine nastupom u Carnegie Hallu u New Yorku, gdje je promovirala svoj autorski album "To One". Dio te energije donijela je i u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u veljači 2020. godine, što je zabilježeno i sada objavljeno u digitalnom obliku. 
 
S Lelom su u Lisinskom nastupili: Joe Kaplowitz (klavir, orgulje), Elvis Penava (Gitara), Vladimir Samardžić (bas), Dado Marinković (bubnjevi), a brojne kolege na pozornici su joj se pridružili i kao gosti. 
 
Album "To One (Live @ Lisinski)"  možete poslušati OVDJE.
 
 
 
Kontakt za medije:
Đurđica Sarjanović
durdica.sarjanovic@hds.hr