Search odaberi kategoriju

RADIO

RADIO
Od danas slušajte suvremenu klasičnu glazbu hrvatskih autora na Cantus Classic radiju!
 
Od danas putem internet linka i aplikacija moguće je slušati prvi internetski radio s hrvatskom suvremenom klasičnom glazbom. Na Cantus Classic radiju emitira se gotovo kompletna Cantusova arhiva klasične glazbe, koja broji preko tisuću skladbi, odnosno okvirno 150 sati klasične glazbe. Cantus Classic emitira klasičnu glazbu 24/7 tijekom cijele godine bez oglasa i govornih emisija. Arhiva radija će se stalno ažurirati s novim izdanjima.
 
"Izuzetno nam je drago što smo pokrenuli Cantus Classic internetski radio jer ćemo ovim putem približiti klasičnu glazbu, a samim time i bogatu arhivu diskografske kuće Cantus, široj javnosti kojoj će biti dostupna samo na jedan klik. Cantusova arhiva otkriva bogatstvo hrvatskog glazbenog stvaralaštva, ali i velik broj izvrsnih interpreta te vjerujemo da će putem Cantus Classic radija privući brojne slušatelje željne ovakvog sadržaja. Internetski radio nam daje slobodu da se cijeli dan tijekom cijele godine emitira isključivo glazba. Tijekom slušanja jasno je vidljivo o kojoj skladbi je riječ, pa pozivamo sve da u daljnje otkrivanje glazbe posjete i naš web shop gdje mogu kupiti izdanje ili ga detaljnije poslušati na digitalnim servisima", rekli su iz Cantusa.
 
Samom radiju moguće je pristupiti preko službene web stranice ili putem mobilnih aplikacija (Slooshaj, TuneIn i ostale).
 
 
Kontakt za medije:
Đurđica Sarjanović
durdica.sarjanovic@hds.hr